Over Good2B

Een gezonde en mooi verzorgde huid krijg je meestal niet vanzelf, daar heb je deskundig advies en de juiste huidverzorgingsproducten voor nodig.

Bij Good2B, willen we je inspireren en begeleiden  om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken. Huidverbetering is mijn passie en daar heb ik me dan ook in gespecialiseerd. Met de focus op huidverbetering, bekijk ik samen met jou wat het beste is voor jouw huid. Vanuit die motivatie werken we een huidverzorgingsschema  en/of behandelingen op maat uit.

Je kan bij ons zowel voor huidproblemen als voor huidverjonging terecht. Ik ben ervan overtuigd dat verbetering van de huid om een complete aanpak vraagt.  Daarom bekijken we de huid vanuit een wetenschappelijk onderbouwd totaalconcept en gaan we uit van een complete verzorging. Van binnenuit met huidsupplementen en langs buitenuit met cosmetische verzorgingsproducten en hoogtechnologisch apparatuur.

Met onze kennis, deskundigheid en een totaalaanpak gaan we voor het beste resultaat op lange termijn, dit op een zo puur mogelijke manier. Jouw inzet en liefde voor je huid is daarbij essentieel en het is dus een must dat jij je huid dagdagelijks verzorgt. Je huid reinigen, voeden en beschermen, blijft de basis van een gezonde huid, ongeacht je leeftijd of geslacht. Een gezonde levensstijl hoort er natuurlijk ook bij.

Kortom, kies jij voor een gezonde, mooie en stralende huid, dan zit je bij ons aan het goede adres !
Good2B is gelegen aan één van de mooiste pleintjes in Mechelen met zicht op de Sint Romboutstoren en ondergrondse parkeergelegenheid vlakbij.
Van harte welkom!

​Anja,
Skin Expert voor mannen en vrouwen