Permanente make-up die heel natuurlijk oogt.

​Als schoonheidsspecialist begrijp ik dat je er graag op je best uitziet, zelfs zonder dagelijkse make-up routine. Daarom hebben we bij Good2B de handen ineengeslagen met PMU-experte Pascale, met meer dan 20 jaar ervaring in Permanente Make-Up zodat je op een veilige manier kunt genieten van PMU voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Ontdek de voordelen, waarom mensen er dol op zijn en waar je op moet letten. Lees verder en ontdek de geheimen van blijvende schoonheid!

Datums

TELKENS OP WOENSDAG

27 september

8 november (volzet)

6 december EXTRA DAG (nog slechts enkele plaatsjes)

13 december (volzet)

24 januari 2024 (VOLZET)

7 februari EXTRA DAG (VOLZET)

28 februari (VOLZET)

3 april (VOLZET)

15 mei (VOLZET)

12 juni

Wanneer is permanente make-up iets voor jou?

Als je stralend voor de dag wilt komen zonder veel tijd aan je make-up te moeten besteden

Eyeliner – Stralende ogen, de hele dag door:
PMU voor eyeliner is een geweldige optie als

  • je graag de nadruk op je ogen legt
  • je het moeilijk vindt om zelf een eyleliner te zetten
  • je wat minder goed ziet en toch die eyeliner mooi strak wilt
  • je weinig tijd hebt

 

Hier zijn de belangrijkste voordelen die het biedt:
a) Versterking van de oogvorm: Met PMU kan een subtiel lijntje of een dramatischere eyelinerlook worden gecreëerd, waardoor je ogen er stralender en aantrekkelijker uitzien.

b) Tijdbesparend: Geen gedoe meer met het aanbrengen van eyeliner elke ochtend. Je ogen zien er altijd fantastisch uit, zelfs direct na het ontwaken.

c) Water- en “uitloop bestending”: PMU-eyeliner blijft intact, zelfs na een duik in het zwembad of een intensieve workout. Je hoeft je geen zorgen te maken over uitgelopen make-up.

 

Waar je op moet letten:

 • Kies een PMU-experte die gespecialiseerd is in het creëren van verschillende eyelinerstijlen. Bij Pascale zit je daarvoor aan het juiste adres.
 • Informeer naar de gebruikte pigmenten om ervoor te zorgen dat ze van hoogwaardige kwaliteit en veilig voor je gezondheid zijn.  Ook hier mag je bij Pascale100% gerust over zijn.
 • Vraag naar de nazorginstructies en zorg ervoor dat je ze nauwkeurig opvolgt om het beste resultaat te behouden. Ook dit wordt uitgebreid met je besproken.

Lippen – Een prachtige glimlach, op elk moment van de dag:
PMU voor lippen biedt een geweldige oplossing als

  • je graag volle en gedefinieerde lippen wil zonder lipfillers te gebruiken.

 

Hier zijn enkele voordelen van permanente lipmake-up:
a) Verbeterde lipvorm en kleur: Met PMU kan de vorm van je lippen verbeteren en een kleur naar keuze worden aangebracht, waardoor je lippen er altijd vol en mooi uitzien.

b) Langdurige kleur: In tegenstelling tot gewone lippenstift of lippenpotlood vervaagt PMU-lippenkleur niet gedurende de dag. Je hebt altijd een prachtige kleur op je lippen. Gewoonweg zalig. Geen lipstift meer die afgeeft op je glas of geen gezeur meer dat je partners lippen ook gekleurd zijn na een innige kus ;-).

c) Tijd- en geldbesparing: Niet meer elke dag lippenstift aanbrengen en bijwerken. Met PMU ben je altijd klaar om te stralen, zonder gedoe.

 

Waar je op moet letten:

  • Zoek een ervaren PMU-expert die gespecialiseerd is in lipbehandelingen en kennis heeft van lipvorm en kleuren. Bij Pascale zit je hier dus aan het juiste adres.
  • Overleg met de expert over de gewenste kleur en intensiteit, zodat je het gewenste resultaat krijgt.
  • Houd er rekening mee dat de lippen na de behandeling enige tijd nodig hebben om te genezen. Volg de voor- en nazorginstructies van de PMU-experte nauwkeurig op

Wenkbrauwen – De perfecte blik:
Mooi gevormde wenkbrauwen kunnen het gezicht transformeren en de uitdrukking verbeteren. Met PMU kunnen we perfecte wenkbrauwen creëren die lang meegaan.

Enkele voordelen van permanente wenkbrauwmake-up zijn onder andere:
a) Tijd besparen: Geen dagelijkse tijdrovende wenkbrauwmake-uproutine meer. Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen, klaar om de dag te beginnen.

b) Natuurlijke uitstraling: Onze ervaren PMU-experte zal de juiste kleur en vorm kiezen die bij je gezicht past, waardoor je wenkbrauwen er natuurlijk uitzien. Geen té aanwezige wenkbrauwen maar zo fijn aangebracht dat het lijkt alsof het je eigen wenkbrauwen zijn.

c) Langdurige resultaten: PMU voor wenkbrauwen kan tot twee jaar meegaan, afhankelijk van je huidtype en levensstijl.

 

Waar je op moet letten:

 • Kies altijd voor een ervaren PMU-experte met goede referenties en portfolio. Pascale heeft meer dan 20 jaar ervaring en zij heeft ook mijn wenkbrauwen en lippen perfect gedaan.
 • Let erop dat er altijd hygiënisch wordt gewerkt en de juiste veiligheidsmaatregelen worden opgevolgd. Ook hier kun je bij Good2B gerust over zijn.
 • Overleg met de PMU-experte over de gewenste vorm en kleur voordat je de behandeling ondergaat.

FOTO’S OGEN, LIPPEN EN WENKBRAUWEN

FOTO’S VAN MIJN  ERVARING

Prijslijst PMU

CONCLUSIE

Permanente make-up voor wenkbrauwen, ogen en lippen biedt tal van voordelen, waaronder tijdbesparing, langdurige resultaten en een natuurlijke uitstraling. Door samen te werken met een ervaren PMU-experte met meer dan 20 jaar ervaring, zorgen we ervoor dat je de beste resultaten krijgt. Bij Pascale mag je zeker zijn van de professionaliteit, ervaring, hygiëne en de kwaliteit van de gebruikte pigmenten.

 

Voorafgaand aan de behandeling dien je ook een vragenlijst in te vullen zodat we zeker weten dat permanente make-up voor jou een goed idee is en zodat we je kunnen informeren waar je op dient te letten. Onze PMU-experte bespreekt dit ook uitgebreid bij aanvang van je behandeling.  Volg steeds de voor- en nazorginstructies nauwgezet op voor een optimale genezing en behoud van de resultaten. Geniet van het gemak en de schoonheid van permanente make-up!

Dit kan enkel via mail, telefonisch of bij Good2BAfspraak maken
Vaak gestelde vragen?

Ontdek hier de antwoorden op vaak gestelde vragen

Permanente make up is een techniek waarbij met uiterste precisie, en met de meest gesofisticeerde toestellen, een kleur wordt ingebracht in de lederhuid dmv een roestvrij naaldje.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van uiterst veilige pigmenten die voldoen aan de REACH normen.

Onze permanente make-up experte heet Pascale. Al meer dan 20 jaar is PMU haar passie. Omdat het belangrijk is op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en veranderingen in de pigmenten en wetgeving, blijft Pascale zich continue bijscholen in binnen en buitenland.

Perfectie is voor haar heel belangrijk. Een natuurlijke look creëeren, jouw schoonheid subtiel accentueren zodat je een mooi complement mag ontvangen omdat je er altijd goed uitziet, daar gaat ze voor.

Voor het starten van de behandeling luistert ze naar jouw wensen en zet ze alle aspecten duidelijk uiteen.

Wat zijn je wensen, wat ben je gewoon, waarom kies je voor permanente make-up, wat zijn de mogelijkheden?  Hoe verloopt de behandeling en wat houdt de nabehandeling in?

Een medische vragenlijst wordt ingevuld en besproken met Pascale besproken. Wees altijd eerlijk voor jezelf maar ook voor haar. Pascale zal dus ook nooit een risico nemen.

Permanente make-up is ook geschikt voor mannen. Vooral wenkbrauwen vallen bij mannen in de smaak omdat wenkbrauwen echt heel bepalend zijn voor je totale look. Mannen die mooi gevormde wenkbrauwen wensen of mannen die omwille van alopecia helemaal geen wenkbrauwen hebben, zijn enorm blij met deze toepassing.  Het oogt zo natuurlijk dat je het nauwelijks kunt onderscheiden van echte wenkbrauwen.

Het niveau van pijn varieert van persoon tot persoon. Voor sommige mensen kan de behandeling een beetje ongemakkelijk zijn, terwijl anderen het als vrijwel pijnloos ervaren. Het is belangrijk om een ervaren professional te raadplegen die de juiste technieken gebruikt om het ongemak tot een minimum te beperken.

 

Onze PMU-experte gebruikt een verdovende zalf waardoor je de behandeling nauwelijks voelt. Ook gebruikt zij de juiste techniek om het ongemak tot een minimum te beperken.

 

Zelf heb ik mijn lippen laten behandelen en hier heb ik nauwelijks iets van gevoeld. Zo een twee uur na de behandeling voelde ik wel mijn lippen “kloppen” en voelde ik dat er aan mijn lippen was “gewerkt”. Maar ook dat verdween.

Ook voor mijn wenkbrauwen werd een verdovende zalf gebruikt. Dit was iets gevoeliger dan mijn lippen maar echt pijn heeft het bij mij niet gedaan.

Permanente make-up is bedoeld om langdurig te blijven zitten, maar vervaagt na verloop van tijd. Gemiddeld blijft permanente make-up ongeveer één tot 3 jaar zitten, afhankelijk van verschillende factoren zoals de kleurkeuze, je huidtype en je verzorging. Het kan nodig zijn om de kleur op te frissen door periodieke touch-ups.

Als de procedure wordt uitgevoerd door een getrainde professional, zoals Pascale en de juiste hygiënische maatregelen worden gevolgd, is permanente make-up over het algemeen veilig. Het is echter belangrijk om een ervaren en erkende professional te kiezen. Vraag ook om voor-en-na foto’s van eerdere klanten te bekijken.

 

Maar hoe groot het verlangen naar permanente make-up ook is. Het is nooit een risico nemen waard!  In bepaalde gevallen zal zelfs de goedkeuring van een arts gevraagd worden.  Ook een medische vragenlijst moet daarom ingevuld worden.  Wees eerlijk voor jezelf maar ook voor onze make-up experte.

 

Ook bij het maken van een afspraak doorlopen we samen een algemene vragenlijst.

De herstelperiode na permanente make-up varieert per persoon, maar over het algemeen duurt het ongeveer een kleine week. Direct na de behandeling kunnen er wat roodheid, zwelling en korstvorming optreden, maar dit zou binnen enkele dagen moeten afnemen. Het is belangrijk om de nazorg instructies van de professional op te volgen en de behandelde gebieden goed te verzorgen tijdens de herstelperiode.

 

Mijn persoonlijke ervaring met PMU van mijn lippen: Vlak na de behandeling was de kleur van mijn lippen heel fel en waren mijn lippen lichtjes gezwollen. Ik had mijn man dan ook verwittigd zodat hij niet zou schrikken ;-).  De tweede dag was het ergst. Dan leek het alsof er fillers in mijn lippen zaten. Zo werd maar eens duidelijk dat ik daar niet direct zal voor kiezen. De derde dag was de zwelling weg en zaten er “velletjes” op mijn lippen. De kleur was nog wel intens. Vanaf de vierde en vijfde dag verzachtte de kleur en zag het er al super goed uit. Ik had terug lippen die een mooie vorm en kleur hadden.

 

Na een maand volgde een kleine correctie waarbij de kleur terug even iets intenser was. Mijn lippen waren niet gezwollen zoals bij de eerste behandeling. Ik krijg heel wat complimentjes dat ik er goed uitzie. Permanente make-up aan mijn lippen geeft me echt een fijn en zelfzekerder gevoel.

 

Mijn persoonlijke ervaring met PMU van mijn wenkbrauwen: Vlak na de behandeling zagen mijn wenkbrauwen er instant goed uit. Geen grote wenkbrauwvlek maar super fijne haartjes alsof het mijn eigen wenkbrauw was (zie zeker naar de foto’s bij de wenkbrauwen). De kleur vervaagde nog een beetje maar ik heb daar helemaal geen zwelling gehad.  Ook weer super fijn om elke dag met verzorgde wenkbrauwen aan de dag te beginnen, zonder dat ik ze zelf dien bij te werken.