Laserontharing voor mannen en vrouwen

Met laserontharing kunnen ongewenste haren heel efficiënt en langdurig verwijderd worden op een betrouwbare en comfortabele manier. Voor laserontharing werken wij samen met “Laserontharing.be”, gespecialiseerd in definitief ontharen. Verpleegkundige Eva is op maandag onze vaste laser-expert die het leven van mannen en vrouwen vergemakkelijkt door hen te verlossen van ongewenste haargroei.

Afspraak maken

Datums najaar 2023 en begin 2024

ZOMERVAKANTIE

4-11-18-25 september 2023

EXTRA DAG => WOE 20/9

2-9-16-23 oktober 2023

6-13-20-27 november 2023

4-11-18 december 2023

8-15-22-29 januari 2024

5-19-26 februari 2024

Mannen en ongewenste haren

De meeste mannen (en hun partner) storen zich vooral aan het rugtapijtje. Het is dan ook de populairste zone die mannen laten ontharen. Je rug kan je partner ook scheren maar dan zit je weer met die vervelende harde stoppels waar je als partner liever niet tegen aanvlijt. Epileren is ook een optie, maar na enkele weken staan de haren er weer en de kans op ingegroeide haren en ontstekingen hoor er bij.  Bovendien neemt het veel tijd in beslag en als je het over een periode van enkele jaren bekijkt heb je evenveel uitgegeven.  Ook mannen die last hebben van ingegroeide baardharen ontdekken het gemak van laserontharing.  Vaak op aanraden van hun arts of hun partner. (Amateur) wielrenners willen dan weer liever gladde benen.  Definitieve ontharing is er voor elke man. Het is een investering in jezelf, een investering die loont.

KLIK HIER EN ONTDEK ONZE HUIDIGE PROMO
Download prijslijst

Vrouwen en ongewenste haren

De meeste vrouwen (die ik ken althans) hebben het graag haarvrij. In de eerste plaats voor zichzelf omdat het zo veel leuker en makkelijker is.  Denk maar aan die zomerse dag waarop je dat bloesje kunt uittrekken en vrij en zorgeloos in je topje rondloopt, zonder je zorgen hoeven te maken over je behaarde oksels.  Of je bikinizone die gelukkig niet meer jeukt omdat de haartjes na de zoveelste scheerbeurt opnieuw uitschieten. Geen ingegroeide haartjes meer die het zoveelste litteken nalaten.  Die gladde benen, die niet langer aanvoelen als de stoppelbaard van manlief. Veel redenen om te kiezen voor laserontharing zodat jij je vrij en onbezorgd kunt bewegen. Definitieve ontharing is een investering in je zelf, een investering die loont.

KLIK HIER EN ONTDEK ONZE HUIDIGE PROMO
Download prijslijst

Veelgestelde vragen over laserontharing

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat in het haar aanwezig is. Maw, de laser gaat op zoek naar pigment, pigment van je haar. Ze geeft een puls doorheen het haartje waardoor de haarwortel vernietigd wordt, zonder de omliggende huid en bloedvaatjes te beschadigen.  Ben je intens gebruind, dan stel je laserontharing beter even uit. De laser maakt namelijk geen onderscheid tussen pigment van je haar of pigment van je huid.  Bij Good2B werken we heel veilig en wordt je bij je eerste behandeling of intake duidelijk geïnformeerd.

De Lightsheer laser is aanpasbaar aan ieder huidtype! De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer stugge haren (baard) worden gebruikt. Deze methode is geschikt voor (over)beharing in het gezicht, oksels, bikini, rug, borst, benen, nek, …

Een gratis testsessie laserontharing is ter waarde van € 30. Tijdens de testsessie wordt een deeltje van de te ontharen zone behandeld. Dit biedt jou de mogelijkheid om te bekijken of laserontharing voor jou geschikt is of niet. Persoonlijk vind ik het interessanter om meteen de volledige zone te laten behandelen én te genieten van de kennismakingskorting van € 30 (de waarde van de gratis testsessie). De keuze is uiteraard aan jou.

De firma “Laserontharing.be” gebruikt een LightSheer diodelaser. Veruit het meest efficiënte toestel. Het behoort tot de top in lasertechnologie, geproduceerd door dé specialist in professionele laserbehandelingstoestellen. Vaak kopen schoonheidssalons zelf een lasertoestel aan dat veel goedkoper is en waarmee ze zelf de behandeling uitvoeren. Meestal met teleurstellende resultaten tot gevolg.  Bij Good2B kiezen we voor een samenwerking met een organisatie die gespecialiseerd is in laserontharing. Bij Eva, onze vaste laser-expert en verpleegkundige, ben jij in goede handen.

Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. De haren mogen wel geschoren worden tijdens gans de behandelingen. We vragen ook steeds de te behandelen zone 2 dagen voor je afspraak bij Good2B te scheren. Dat werkt voor Eva ook makkelijker bij het laseren.

Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones omdat de laser op zoek gaat naar pigment.  Een diep gebruinde huid kan daarom soms niet of in elk geval minder efficiënt behandeld worden.

Direct na de laserbehandeling heb je niet meteen resultaat. De huid kan nadien wat rode puntje weergeven op de plaats van de haarfollikel. Lichte jeuk kan voorkomen de dag na de behandeling. Dit gaat vanzelf weg. De haartjes komen los te zitten in de haarzakjes. Deze vallen vanzelf uit hun haarzakje nadat de epidermis is vernieuwd.
Gebruik na de behandeling geen parfums op de behandelde zone. Ook best 24u nadien niet wassen met zepen.

Tussen de verschillende behandelingen mag er geen epilatie gebeuren, maar mogen de behandelde gebieden wel geschoren worden, of mag er ontharingscrème gebruikt worden.

Voor en tijdens de behandelingen mag er absoluut geen gebruik gemaakt worden van een zonnebank. Buiten of op het strand is zonnen ook zeker af te raden. Dit geldt enkel voor de te behandelen zones. En als je een gezonde huid wilt, ga je best ook niet in de zon liggen.

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, hangt af van de te ontharen plaats, het type van je huid en de kleur van je haar. Meestal is dit tussen de 5 à 8 behandelingen.  Na een jaar of na 2 jaar heb je meestal een éénmalige onderhoudsbeurt nodig.  Er zijn vaak wat “slapende haartjes” die tevoorschijn komen en die laat je beter ook verwijderen.