Huidsupplementen voor een stralende huid van binnenuit

Advanced Nutrition Programme (ANP)

Bij Good2B werken we vanuit een totaalconcept. Door je huid ook van binnenuit te voeden met onze huidsupplementen van ANP bereik je sneller de beste resultaten.
Wat je van buiten ziet komt voor een heel groot deel van binnenuit. Vandaar dat een gezonde levensstijl ook echt wel bepalend is hoe jouw huid eruit ziet. Meer en meer wetenschappelijk bewijs toont aan dat wat we eten een drastisch effect heeft op onze huid en ons welzijn.100% gezond leven lukt haast niemand, ook mij niet.
Daarom is het belangrijk onze tekorten aan te vullen met voedingssupplementen of huidsupplementen. De huidsupplementen van ANP zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Ze voeden de diepere lagen van de huid. Als je begrijpt dat het verouderingsproces binnenin begint, dan begrijp je ongetwijfeld dat het niet alleen belangrijk is om je huid van buitenuit te voeden maar ook van binnenin.

Waarom zijn voedingssupplementen belangrijk?

Gezond eten is uiteraard heel belangrijk en dat blijf je ook best doen.  Maar als je ziet hoe de hoeveelheid voedingsstoffen, die momenteel nog in onze gewassen voorkomt, de laatste 30 jaar sterk gedaald is, besef je ongetwijfeld dat het blijven nemen van huidsupplementen geen overbodige luxe is.

Voedsel is niet zo voedzaam als je denkt want belangrijke voedingsstoffen gaan verloren door:

De omstandigheden waarin ze geteeld worden

Het voedingsstoffengehalte kan variëren. Vitamine A in wortelen (70 tot 18500 iu), Vitamine B5 in volkoren bloem (0,3 tot 3,3 mg), Vitamine C in sinaasappelen (0 tot 116 mg) en vitamine E in tarwekiemen (3,2 tot 21 iu)

Opslag ervan

Vitamine C is heel gevoelig voor verlies aan voedingsstoffen tijdens de opslag. Een doorgesneden komkommer verliest al na 3 uur 50% van zijn vitamine C

Koken

Wanneer groenten gekookt worden verliezen ze 20 tot 50% van hun B vitaminen, 50% van hun vitamine C en 20% van hun mineralen

Raffineren

Tijdens het raffineren van tarwe gaat 50% van vitamine B5, 81% van vitamine B3 en 86% van vitamine E verloren

Verder wordt de opname van voedingsstoffen ook verhinderd door:

  • Alcohol
  • Stress
  • Tabak
  • Antibiotica
  • Koffie
  • Thee

Zuiverheid
ANP gaat bij het testen verder dan de farmaceutische normen (dat wil zeggen we testen vóór, tijdens en na productie – TRIPLE test). De ingrediënten zijn nauwgezet gecontroleerd en gescreend op verontreinigende stoffen, zware metalen en ziektekiemen en zijn afkomstig van ethische en duurzame bronnen.

Sterkte
ANP zorgt voor het gebruik van veilige, wettelijke en effectieve doseringen die resultaten opleveren. Het behalen van meetbare en blijvende resultaten is het doel.

Productie
Al deze producten zijn traceerbaar en worden gemaakt in GMP (Good Manufacturing Practice) gecertificeerde faciliteiten.

Wetenschap
Met ANP kies je voor wetenschappelijke formules en ingrediënten, geen hypes. Ze testen de producten op vrijwilligers (geen dieren) om hun voordelen te bewijzen alvorens zij de supplementen te koop aanbieden.

Verpakking
ANP is een milieubewuste onderneming. Onze innovatieve verpakking is gemaakt van gerecycleerd karton en bedrukt met plantaardige inkt – de producten van Advanced Nutrition Programme™ zijn niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor het milieu.

Welke voedingssupplementen voor jou het best geschikt zijn, hangt af van je huidtype -conditie en -behoeften.

 

Droge, vochtarme en gevoelige huid: Skin Omegas+ (serum) en Skin Moisture Lock (serum), Skin Complete (moisturiser) en Skin Youth Biome (toner)

Puistjes en/of acné en vette en/of onzuivere huid: Skin Accumax (moisturiser), Skin Omegas+ (serum) en Skin Youth Biome (toner)

Huidveroudering en/of verslapping: Skin Ultimate (moisturiser), Skin Collagen Support (serum), Skin Vit C (serum) en  Skin Youth Biome (toner)

Normale huid: Skin VitA+ (moisturiser), Skin Antioxidant (moisturiser), Skin Complete (moisturiser), Skin select (moisturiser), Skin Ultimate (moisturiser) en Skin Youth Biome (toner)

RosaceaSkin Accumax (moisturiser), Skin Youth Biome (toner) en Skin Vit C (serum)

Pigment: Skin Ultimate (moisturiser), Skin Vit C (serum) en  Skin Youth Biome (toner)

Eczeem:Skin Omegas+ (serum) en Skin Moisture Lock (serum), Skin Complete (moisturiser) en Skin Youth Biome (toner)

Couperose / roodheden: Skin Omegas+ (serum) en Skin Moisture Lock (serum), Skin Complete (moisturiser) en Skin Youth Biome (toner)

Immuniteit / koortsblaren: Colostrum-C en Skin Vit C (serum)

Haar en nagels: Skin Ultimate (moisturiser),

LIttekens: Skin select (moisturiser), Skin Collagen Support (serum) en  Skin Youth Biome (toner)

Wat doen deze vitaminen?

Vitamine A

Vitamine A is onmisbaar voor je weerstand maar speelt ook een rol bij de groei, het gezichtsvermogen en de gezondheid van je huid, haar en tandvlees. Voor je huid is het dé ultieme voedingsstof. Wist je dat liefst 95% van de Belgen een tekort heeft aan vitamine A? Is het dan niet slim om dit tekort dagelijks aan te vullen met onze Skin VitA+? De ‘+’ staat trouwens voor de vitamine D die eraan is toegevoegd. Een unieke combinatie.

Vitamine A in voeding: Rundslever, gerookte paling, vis, eieren, wortelen, bloemkool, banaan, mango, pompoen…

Antioxidanten

Vrije radicalen zijn de vijand van je huid. Ze worden veroorzaakt door roken, alcohol, medicijnen, gefrituurd voedsel maar vooral ook door stress.. Ook een teveel aan UV-straling heeft invloed op de hoeveelheid vrije radicalen in je lichaam en zelfs sporten zorgt voor de vorming van vrije radicalen.

Vooral de celmembranen en het DNA in de cellen zijn een groot doelwit van deze vrije radicalen. Hierdoor verzwakt de vorming van nieuwe huidcellen met voortijdige huidveroudering als gevolg. Daarom is niet alleen het smeren maar ook het slikken van voldoende antioxidanten essentieel voor het behouden van een jeugdige, goed functionerende huid.

Antioxidanten in voeding: Kruidnagel, brocolli, boerenkool, spinazie, spruitjes, pecannoten, gember, walnoten, bosbessen, bramen, frambozen…

Omdat de combinatie van deze twee supplementen je ultieme krachtteam is, vind je ze ook terug als Skin Complete . Samen met de Omegas+ vind je ze ook terug in de Skincare Select Box.

Een dagelijkse portie Skin Complete is gelijk aan:

  • 1 kop bosbessen
  • 1/2 kop kanteloepmeloen
  • 1/2 kop cheddar kaas
  • 1 groot ei
  • 1 middelgrote pompelmoes
  • 5 druiven
  • 1 kop groene thee
  • 1 eetlepel gemalen kurkuma
  • 3 spinazie blaadjes
  • 1 middelgrote zoete aardappel
  • 1 middelgrote tomaat
  • 10 waterkers takjes

Aan de Skincare Ultimate box zijn er naast de vitamine A, antioxidanten en omegas+ nog 2 extra supplementen toegevoegd. Namelijk biotine en astaxanthine voor sterke nagels en haar. En COQ10 en dennenschorsextract voor een egale huid.

Omega’s

De natuurlijke oliën in onze huid helpen om haar gezond en gehydrateerd te houden. Maar factoren zoals onze leeftijd, voeding, vervuiling en temperatuursveranderingen kunnen een droge huid veroorzaken. Skin Omegas+ bevat omega 3 en omega 6-vetzuren, en is verrijkt met vitamine A voor een gezonde huid.  Dit supplement is gemaakt van buitengewone zuivere visolie.

Omega 3 is onmisbaar voor de cellen in je huid. Het zorgt er namelijk voor dat de celwanden soepel en flexibel blijven. Bovendien werkt omega 3 ontstekingsremmend. Ontstekingen zijn een veel voorkomende oorzaak van huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan acne en rosacea – als je daar last van hebt, kun je veel baat hebben bij extra inname van Omega supplementen.

Mogelijke effecten van omega 3 op je huid:

  • beter gehydrateerd
  • minder ontstekingen (pukkels, puistjes, acne)
  • soepeler, gladder
  • vertraagde veroudering/natuurlijke anti-aging

Omega in voeding: Vette vis zoals zalm, makreel, sardines, walnoten, pecannoten, lijnzaadolie, groene kool, spinazie.

Gezonde vetten eten is dus uitermate belangrijk. Om de hoge calorie inname toch enigszins onder controle te houden is de inname van een Omega supplement een echte aanrader.

Omegas+ vind je ook samen met de Vitamine A en Antioxidanten terug in de Skincare Select Box.

Aan de Skincare Ultimate box zijn er naast de vitamine A, antioxidanten en omegas+ nog 2 extra supplementen toegevoegd. Namelijk biotine en astaxanthine voor sterke nagels en haar. En COQ10 en dennenschorsextract voor een egale huid.

Skincare Select Box

De Skincare Select Box is een box met 28 porties voedingssupplementen. Het is een kuur voor 28 dagen en elke portie bevat een Skin VitA+, een Skin Antioxidant en een Skin Omegas+ capsule. Heel makkelijk uit te duwen en handig om mee te nemen.

Skincare Ultimate Box

Aan de Skincare Ultimate box zijn er naast de Skin VitA+, de Skin Antioxidant en de Skin Omegas+ nog 2 extra supplementen toegevoegd. Namelijk biotine en astaxanthine voor sterke nagels en haar. En COQ10 en dennenschorsextract voor een egale huid. De box bevat dus 5 capsules per portie en is goed voor 28 dagen.

Vind je het moeilijk om 5 capsules in te nemen? Geen probleem om dit te spreiden over 2 maaltijden.

Skin Moisture Lock

Een unieke combinatie van Hyaluronzuur en Ceramiden in een capsule. Dit voedingssupplement is geschikt voor:

  • Een dunne, mature huid
  • Gedehydrateerde en droge huid
  • Gevoelige, schilferige huid
  • Huid blootgesteld aan agressieve omgevingsfactoren

Hyaluronzuur

Je huid bevat van zichzelf al hyaluronzuur en heeft een ongelofelijk vermogen om water vast te houden.  Het Hyaluonzuur in onze capsules werkt van binnenuit om het aanzien van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en onze huid voller te maken.

Ceramiden

Je huid bevat van zichzelf ook ceramiden (vetten). Ceramiden zorgen ervoor dat onze huid het vocht beter kan vasthouden en schadelijke stoffen en bacteriën kan buitenhouden.

1 capsule Moisture Lock per dag heeft 4 voordelen

  • Vermindert de diepte van de rimpels en maakt de huid voller
  • Helpt het vocht in de huid te houden
  • Smeert en beschermt de huidcellen
  • Herstelt de droge huid van binnenuit

Skin Accumax

Je huid langs de buitenkant verzorgen met onze huidverzorgingsproducten blijft een must maar hiermee kunnen we helaas niet op het hormonale stuk werken.  Daarom is het zo belangrijk dat je naast gezonde voeding ook deze huidsupplementen Skin Accumax neemt.  Skin Accumax bevat een powerteam van vitamines A, C en E én de unieke voedingsstof DIM (= extract van broccoli). Dit supplement werk bij verschillende oorzaken van puistjes van binnenuit én helpt je huid terug in balans te brengen.  Vaak heb je niet alleen puistjes in je gezicht maar ook op je rug of decolleté, ook hier zie je mooie resultaten met onze Skin Accumax.

Heb je dus last van acné of puistjes dan is het heel belangrijk dat je ook van binnenuit werkt.  Enerzijds met deze supplementen en anderzijds met gezonde voeding. Heel belangrijk is dat je gedurende de eerste 3 maanden 4 capsules Skin Accumax per dag neemt. Geef jezelf en je huid 3 maanden de tijd om te wennen, te herstellen of huidverbetering mogelijk te maken.

Geniet verder van voeding die een gezonde invloed heeft op je huid zoals bessen, noten, veel groenten en fruit, volkorenproducten, eieren…

Voeding dat je beter vermijdt zijn zoetigheden, suikers, wit brood, frisdranken, snoep, melk, kaas, gefrituurd eten…

Ook onze Omegas+ en Skin Youth Biome supplementen helpen bij de bestrijding van puistjes en acné. De combinatie van deze 3 supplementen helpt jouw huid van binnenuit te normaliseren.

Colostrum-C

Dit supplement is een mix van colostrum en vitamine C. Colostrum is de pre-melk die door zoogdieren geproduceerd wordt gedurende de eerste uren na de bevalling. Het bevat immunoglobuline (IgG), het meest voorkomende antilichaam in het lichaam. IgG antilichamen zijn erg belangrijk bij de bestrijding van bacteriële en virale infecties.

Dit supplement is de enige natuurlijke aanvullende bron van groeifactoren die zorgen voor een gezonde groei en een normaal herstel van huid-, spier-, zenuw- en kraakbeencellen. Het bevordert onze gezondheid én het ondersteunt de werking van ons immuusysteem. Ons lichaam produceert van nature groeifactoren maar naarmate we ouder worden nemen ze af. Hierdoor verliest de huid haar elasticiteit.  Colostrum-C helpt om die elasticiteit te herstellen en maakt ook een gevoelige huid sterker.

Ook als je regelmatig last hebt van koortsblaasjes of een verzwakt immuunsysteem tijdens de winter is het nemen van een deze Colostrum-C capsules een must.

Skin Youth Biome

Je huid weerspiegelt de gezondheid van je darmen.

Je huid en je darmen staan wel degelijk met elkaar in verbinding.  Een disbalans van de goede en slechte bacteriën in de darm (dysbiose) en de zogenaamde ‘leaky gut’ kunnen voor een hoop (huid)problemen zorgen. Denk aan problemen zoals aanhoudende vermoeidheid, een verstoord immuunsysteem, humeurigheid, ontstekingen en zelfs huidproblemen zoals vroegtijdige veroudering of een probleemhuid. Uit onderzoek is gebleken dat als onze darmflora in evenwicht is, ook onze huid opknapt. Dus als het rommelt in jouw darm, probeer je binnenkant weer op orde te krijgen met onze Skin Youth Biome. Youth Biome bestaat uit 4 wetenschappelijk bestudeerde bacteriestammen, levende culturen gecombineerd met vitamine C.

TIP: Als je last hebt van acne of rosacea, behandel dan niet alleen je buitenkant, maar probeer zeker ook je binnenkant weer op orde te krijgen.

Skin Collagen Support

Als we ouder worden, verliest onze huid haar veerkracht en neemt de collageenproductie af. Structureel bestaat collageen uit lange vezels van eiwitten, die zorgen dat de huid stevig blijft en de huid bij elkaar houdt. Collageen is ook belangrijk voor het herstellen en vernieuwen van de huidcellen.

Als je collageen niveau hoog is, is je huid glad. Helaas wordt de collageenproductie langzamer en minder en dit al vanaf de leeftijd van 25 jaar. Tegen de tijd dat je tachtig bent, heb je vier keer minder aan collageen. Dit verklaart deels de vorming van rimpels en een slappe huid.

Onze Skin Collagen Support gaat het collageen van onze huid activeren en beschermen zodat onze huid soepel en jeugdig blijft. Deze slimme cocktail van vitamine C, zink, MSM, druivenpitextract en meloenconcentraat wordt ondersteund door meer dan 150 studies over de doeltreffende werking van de ingrediënten op de huid. Dit supplement is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden die de veerkracht van hun huid willen versterken en ook fijne lijntjes rondom de ogen willen vervagen.