STRALEND EN ELEGANT OUDER WORDEN, HET KAN.

Ben je boven de 40 of net zoals ik intussen begin 50, dan heb jij ongetwijfeld al wel eens voor de spiegel gestaan en het stille verlangen voelen opkomen om dat slank en fit lijf en die strakke, jeugdige huid van weleer terug te zien verschijnen, niet?
Dat wij en onze huid ouder worden is een feit. Natuurlijk willen we graag oud worden, maar wat we meestal niet zo leuk vinden is het zichtbaar ouder worden. De veranderingen in je huid merk je op elke leeftijd. Met het verstrijken van de jaren worden rimpels, pigmentvlekken en hangwangetjes steeds zichtbaarder.

COLLAGEEN
Wist jij dat zelfs al vanaf je 25e de hoeveelheid en aanmaak van collageen afneemt met 1% per jaar? En laat nu net collageen de belangrijkste component van de huid zijn, die samen met elastine zorgt voor die stevigheid en veerkracht van onze huid.
Als ik hier thuis tegen mijn man al eens een opmerking maak over een rimpel of mijn kaaklijn die toch niet meer zo strak is als vroeger, herinnert hij me telkens aan dat liedje van Clouseau: “het zit van binnen”.
Ok, op zich is dat juist… van een mooie tafel alleen kun je niet eten… maar laat ons eerlijk zijn, het eet toch wel smakelijker en het maakt je ook gewoonweg vrolijk, althans dat vind ik toch.

VEROUDERINGSPROCES VERTRAGEN
Dat onze huid veroudert kunnen we niet tegenhouden. Wat we wel kunnen doen is ervoor zorgen dat we het verouderingsproces vertragen en elegant ouder worden.
Je kunt er écht super stralend en elegant uitzien op elke leeftijd. En dat is iets waar we trost mogen op zijn.

Wat me ongetwijfeld opviel toen ik jou voor het eerst zag, was je uitstraling en je huid die er al dan niet gezond en verzorgd uitzag.
Met een gezonde huid en een positieve mindset straal je zelfzekerheid uit. Je voelt je ook gelukkig, fier en sexy en dát is wat telt.

De vrouwen en mannen die bij Good2B komen, dragen zorg voor hun huid en kiezen voor verzorgingsproducten die écht het verschil maken. Maar er is meer nodig. Namelijk een gezonde levensstijl.

GEZONDE LEVENSSTIJL
Daarmee bedoel ik gezonde voeding icm huidsupplementen, beweging, voldoende slaap, ontspanning. Want een combinatie van goede huidverzorging en een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat we de snelheid waarmee onze huid veroudert, kunnen vertragen.
Het kan zijn dat je je stoort aan kleine onvolkomenheden in je huid die niet of heel moeizaam te verbeteren zijn door een gezonde levensstijl.
Dan kun je kiezen voor een cosmetisch arts die niet al je rimpels weghaalt…. maar je huid wat jonger en frisser laat ogen.
Ik heb bij verschillende klanten mooie resultaten gezien van ondermeer ooglidcorrecties, echte diepe fronsrimpels of diepe neus-lipplooilijnen die subtiel werden opgevuld.

De combinatie van het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten, gelaatsbehandelingen, een gezond eetpatroon en een eventuele lichte touch van de cosmetische arts maakt veel mensen blij en gelukkig. Zolang je maar in niets overdrijft is dat allemaal ok.

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR
Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om een goed evenwicht te vinden. Maar je staat er niet alleen voor.
Als skin coach wil ik je daar graag in steunen. Bij Good2B hebben we heel wat in huis om jou te laten stralen.
Daarom wil ik het in volgende video’s en mailings of posts op IG of FB hebben over huidverzorging en de belangrijkste ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Over het belang van dagelijkse beweging , de impact van bepaalde voedingsstoffen en huidsupplementen op je huid en lichaam, over waarom zuivere make-up zoveel meer doet voor je huid dan andere make-up en nog veel meer.
Kortom, over alles waarvan jij, ongeacht je leeftijd of geslacht, een gezonder en fitter lichaam én een stralende huid krijgt.
Jij beslist wat je ermee doet en wat voor jou belangrijk is maar als je een beetje van jezelf houdt, zorg dan ook goed voor jezelf want jij bent het zeker waard.

Hopelijk kunnen we het er binnenkort ook samen, face to face over hebben want dat blijft toch altijd gezelliger, niet?

Zijn er topics die je zeker aan bod wilt zien komen of heb je vragen omtrent jouw huidverzorging of wat dan ook, laat het gerust weten.

Verder wens ik jullie nog een fijne dag en hopelijk tot binnenkort.

Groetjes,
Anja
????

AFSPRAAK MAKEN

Laat een berichtje achter