Een GINtastic geschenk voor verzorgde mannen

Benieuwd welk GINtastic geschenk we voor jou in petto hebben en hoe jij bovendien kans maakt om een bijzonder geschenk twv maar liefst € 247 te winnen? Lees dan zeker even verder.

MEN³   :   Man¹ – Mannelijk² – Mannelijkst³

Dat heel wat mannen intussen fan zijn van onze MEN3 scheerproducten is een feit. Dat komt niet alleen omdat mannen de huid van hun baardzone daadwerkelijk zien verbeteren. Het komt ook deels doordat veel vrouwen die typische geur, die perfecte combinatie van sandelwood, leder en amber, geweldig vinden. Alleen al dáárdoor bestellen ook vrouwen makkelijker een van onze MEN3 producten voor manlief. Dus dames, dankjewel daarvoor. Dat is echt ongelooflijk fijn van jullie.

De MEN3 aftershave is bij ons echt de topper bij uitstek. Veel mannen hebben last van een geïrriteerde huid door het dragen van mondmaskers maar ook omdat ze zich jammer genoeg vaak scheren met producten die de huid uitdrogen. Met onze pre-shave, shaving creme en aftershave heb je dat niet voor. Deze verzachten de huid en werken zelfs herstellend.

 

WAAROM KIEZEN VOOR MEN3 ?

Onze MEN3 scheerproducten houden de baardstreek écht gezond. En zoals eerder aangehaald, werken ze zelfs helend bij eczeem, jeuk, baardroos maar ook als je last hebt van droge vlekken of een extreem droge huid hebt. Bovendien zijn ze vegan, milieuvriendelijk én Belgisch.

De Pre-shave is een echte eye-opener. De lichte gel bereidt je huid voor op je scheerbeurt en dit in slechts 10 seconden. Het zorgt voor een extra beschermlaagje tussen je huid en je mes. Baardharen komen mooi rechtop te staan en je huid wordt soepeler. Bovendien glijdt je scheermes veel beter zodat je een veel gladder scheerresultaat bereikt zonder snijwonden.

 

 

 

De Shaving Cream werd voornamelijk ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baardstreek zoals eczeem, droge schilfers, jeuk, roodheid, dermatitis en heeft zelfs een weldadig effect op psoriasis. Het is dé ultieme scheersensatie met langdurig glad resultaat.  Deze scheerschuim is dus ook geschikt voor alle gevoelig huidtypes. Het parfum is hypoallergeen en uitgesproken mannelijk aantrekkelijk met toetsen van sandelhout, leder en amber.

 

 

De Aftershave is dé ultieme afsluiter van jouw MEN3 scheerritueel. Het zorgt niet alleen voor een hydraterend en kalmerend effect van je huid, maar ook voor een subtiele geur die niet overheerst maar aantrekkelijk mannelijk is. Het is een zachte balsem, alcohollvrij en zonder parabenen of minerale oliën. Daardoor ook geschikt voor de extreem gevoelige of geïrriteerde huid.

Ook mannen met baard kunnen last hebben van een jeukende huid. Ook dan kun je de aftershave goed inmasseren in de baardharen zodat je baard en je huid er gezond en fris uitziet, lekker ruikt en het jeukerig gevoel verdwijnt.

 

Tenslotte hebben we het MEN3 Parfum en dit parfum is op weg om één van de meest populaire mannengeuren aller tijden te worden. Het ruikt stoer, vernieuwend kruidig en toch klassiek. De perfecte combinatie van hout- en amber- met een subtiele toets van ledergeur maakt dit parfum onweerstaanbaar Mannelijk Aantrekkelijk.

 

 

 

Dus heren, mét of zonder baard… heb je MEN3 nog niet ontdekt, dan is het nu het moment. Want we hebben namelijk een bijzondere verrassing voor jullie.

GINTASTIC GESCHENK

Katleen Vrombaut, de dame die hier in België MEN3 heeft ontwikkeld, heeft ism een ginbottelarij een unieke gin gemaakt die de dezelfde ingrediënten bevat, die je in onze MEN3 producten terugvindt. Heb je een goede neus en een goede smaakzin dan ruik en proef je dat ongetwijfeld. Deze gin is een uniek limited edition collectors item dat toont hoe natuurlijk en vegan onze producten zijn.
Voor de gin liefhebbers, deze gin is helaas niet te koop maar we gaan die weggeven. We gaan die gratis weggeven bij aankoop van twee van onze MEN3 producten.

 

In België zijn in totaal 4OO gins beschikbaar. Bij GOOD2B hebben we daar maar liefst 17 stuks van om weg te geven. Het waren er 18 maar eentje heb ik voor mezelf gehouden ????.

ZIN IN NOG EEN GECHENK TWV € 247 ?

Elke gin bevat ook een unieke code die je onderaan het flesje terugvindt. Met die unieke code maak je bovendien ook kans om een MEN3 Experiencebox twv maar liefst € 247 te winnen. Echt top!

Eind april zal Katleen van MEN3 de drie winnende codes bekend maken.

Nu, bij Good2B doen we nog iets extra zodat je zelfs 2 keer kans maakt om te winnen. Uit onze 17 gins met unieke code, gaan wij ook een code trekken. Als deze code onderaan jouw flesje gin staat, krijg jij van ons de MEN3 experiencebox twv  € 247 cadeau. Zo ben ik tenminste zeker dat één van jullie een prachtige box wint.

HOE KUN JE WINNEN?

Bij aankoop van twee producten: een MEN3 Aftershave en een Pre-shave of een Shaving Cream of MEN3 parfum of zelfs als je voor twee aftershaves kiest, krijg je automatisch dit prachtig collectors item er helemaal gratis bij, daar hoef je niets extra’s voor te doen.

Met het nummer dat onderaan je flesje gin staat, maak je dan ook nog eens 2 keer kans om de Experiencebox te winnen. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, wacht niet te lang want op=op.

Dus, heren én ook dames, binnenkort (19 maart) is het vaderdag. Bij deze heb je ongetwijfeld al iemand in gedachten die een gezonde en verzorgde huid verdient maar vergeet vooral ook jezelf niet ????

Wil je meteen bestellen, dat kan makkelijk: GINTASTIC MEN3 MOMENT VOOR JOU

Heb je vragen, aarzel niet me te contacteren en verder wens ik jullie nog een heel fijne dag en tot binnenkort

Groetjes,
Anja
????