Herinner jij je deze nog?

In 2012 hadden we nog onze Fish Foot Spa. Heel veel mensen hebben daar toen enorm veel plezier aan beleefd. Honderden Gara ruffa visjes knabbelden aan de voeten. Die waren verzot op dode huidschilfers en zorgden voor super zachte voetjes. Onze fish foot spa is er al jaren niet meer. De onderhoud vergde enorm veel van mijn tijd.  Ook moesten we op zondag en maandag (mijn sluitingsdagen)

 Els Tibau en Bart Somers in de Fish Foot Spa

Ja hoor, zelfs Els Tibau en Bart Somers hebben hier samen met hun voeten in de fish foot spa gezeten.

Herinner jij je die leuke tijd nog?

Intussen zijn we 2021 en vieren we ons 10 jarig bestaan. Ik had dit heel graag met jou samen gevierd maar helaas geen feestje, hapje of drankje.  Omdat we dit niet zonder jou hadden kunnen bereiken wil ik je toch laten meegenieten.

Vanaf vrijdag 10 december, kun je gedurende 10 dagen, genieten van 10% op al onze producten*

Wil jij genieten van deze korting? Gebruik dan de kortingscode GOOD2B10

Dankjewel voor je vertrouwen in Good2B en ik wens je nog een fijn eindejaar.

Veel liefs,

Anja

niet cumuleerbaar met verjaardagskorting of niet toepasbaar op geschenkbonnen.