Permanente make-up 

Geloof jij ook in sprookjes? Ik wel! Ik geloof in het sprookje waarin je wakker wordt en meteen al stralend de dag kan beginnen, zonder uren voor de spiegel te staan om de perfecte make-up aan te brengen. Klinkt als een droom, nietwaar? Welnu, bij Good2B maken we sprookjes waar, dankzij onze samenwerking met Pascale.

PMU experte

Pascale is een experte in haar vak  met meer dan 20 jaar ervaring in Permanente Make-Up (PMU). Ze is gespecialiseerd in het creëren van de perfecte wenkbrauwen, eyeliner en lippen die jouw natuurlijke schoonheid accentueren. En het mooiste van al is, het blijft zitten! Zo kun je elke ochtend wat langer onder je warme deken blijven en toch stralend de dag beginnen.

Het geheime recept van Pascale’s magie is kwaliteit en ervaring. Ze gebruikt enkel de beste pigmenten en houdt bij elke behandeling rekening met je individuele behoefte en wensen. Bovendien hebben we bij Good2B de hoogste standaarden voor hygiëne en veiligheid, dus je kunt met een gerust hart op ons vertrouwen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Ik hoor je denken: “Klinkt geweldig, maar hoe gaat het dan in zijn werk?” Geen zorgen, ik leg het allemaal uit! Voordat we beginnen, is er een uitgebreide consultatie. We lopen samen een vragenlijst door om ervoor te zorgen dat de PMU-behandeling bij je past en je goed bent voorbereid. Pascale legt ook alles duidelijk uit en geeft je alle informatie die nodig is voor de beste ervaring. Jullie overleggen samen de kleur die gebruikt wordt en de vorm die best bij je past.

Mijn ervaring

Laat ik een klein geheim delen: ik ben zelf ook betoverd door de magie van PMU. Pascale heeft mijn lippen en wenkbrauwen behandeld, en het resultaat is fenomenaal! De eerste dagen was de kleur van mijn lippen heel intens en op dag 2 waren mijn lippen fel gezwollen.  Dankzij een goede nazorg en enkele dagen geduld, heb ik nu prachtige, volle lippen die hun kleur behouden zonder het gebruik van lippenstift. Ben je benieuwd hoe dit verliep? Kijk dan even op onze webpagina over PMU.

           

Klaar voor de magie van PMU?

Wat denk je? Klaar om ook betoverd te worden door de magie van permanente make-up? Neem een kijkje op onze webpagina over PMU. Daar vind je alle info mbt de voordelen van permanente make-up voor zowel de wenkbrauwen, de lippen als voor de ogen, de prijzen, de datums, veel gestelde vragen en natuurlijk foto’s. Ja hoor, ook hoe mijn ervaring was en mijn lippen en wenkbrauwen hun transformatie hebben doorstaan.

Klaar om de voordelen en het gemak van permanente make-up te ontdekken? Wens je meer info of heb je vragen? Aarzel niet contact met me te nemen via info@good-2b.be of kom langs op woe of za pm tussen 13u en 17u.

Veel liefs,

Anja