Environ Skincare, innovatief en exellent

Al van bij de start, intussen 13 jaar, werk ik bij Good2B met Environ Skincare huidverzorgingsproducten. Het is een ongelooflijke eer om de recente successen van dit TOP merk met je te delen. Onze passie voor huidverzorging wordt continu versterkt door Environ’s baanbrekende technologieën en hun toewijding aan de gezondheid van jouw huid.

Bekroonde Doorbraken

✨ Cool Peel® Technology: Veilige peelings voor huidvernieuwing

Environ’s Cool Peel® Technology is onlangs uitgeroepen tot de “Beste Medische Peelings” bij de Aesthetic Everything Awards 2024 in de VS. Deze innovatie, ontwikkeld door Dr. Des Fernandes, staat aan de voorhoede van professionele peelingtechnologieën, waarbij de huidbarrière intact blijft en natuurlijke huidfuncties worden gestimuleerd voor een gezondere, stralendere huid.

 

 

🏆 Electro-Sonic Ionzyme® DF-technologie: Beste huidverbeteringsapparaat

Een andere trots moment kwam toen onze Electro-Sonic Ionzyme® DF-technologie (het apparaat waar we bij Good2B huidverbeterende gelaatsbehandelingen mee uitvoeren) werd erkend als de “Best in Class Professional Treatment Machine”. Deze wereldwijde primeur combineert Sonoforese met gepulseerde Iontoforese. Het verhoogt de effectiviteit en opname van onze Environ serums. Het is een technologie die werkelijk een groot verschil maakt voor je huid.

 

🌐 Top Medical Skincare Line: Beste skincare producten

Voor het zevende jaar op rij is Environ bekroond met de “Top Medical Skincare Line”, een bewijs van hun onwrikbare inzet voor innovatie en wetenschap. Deze erkenning door ‘s werelds grootste netwerk van esthetische professionals onderstreept de impact en het prestige van Environ binnen de wereldwijde schoonheidsindustrie.

 

 

 

Een Persoonlijke Toewijding

Bij Good2B zijn we meer dan trots om deel uit te maken van de Environ-familie. Het is onze missie om elke klant te voorzien van de best mogelijke huidverzorging, gesteund door producten en technologieën die niet alleen innovatief maar ook effectief zijn. Deze awards versterken onze overtuiging in Environ’s visie en motiveren ons om onze klanten de best mogelijke ervaring te blijven bieden.

Ontdek Environ

De reis van Environ is er een van passie, toewijding, en ongeëvenaarde innovatie. Als je klaar bent om zelf de kracht van Environ te ontdekken en samen te werken aan een gezondere, stralendere huid, neem dan gerust contact met me op

Wens je meer info of heb je andere vragen? Aarzel niet contact met me te nemen via info@good-2b.be of kom langs op woe of za pm tussen 13u en 17u.

Veel liefs,

Anja