Ontdek de veelzijdigheid van de ColorLuxe eyeshadowsticks van jane iredale 

Wat zijn we blij met de nieuwe oogschaduwsticks van jane iredale! De ColorLuxe eyeshadowsticks zijn zo makkelijk en handig in gebruik.

Deze sticks zijn perfect voor iedereen die houdt van veelzijdige make-up. Je kunt ze gebruiken als oogschaduw, eyeliner of highlighter. Dankzij de romige textuur glijden ze soepel over de huid en veranderen ze in een poederachtige finish zonder vlekken. Verkrijgbaar in 10 prachtige tinten, van subtiele parelmoer tot intense matte kleuren, er is voor elk wat wils.

Voordelen van de ColorLuxe oogschaduwsticks:

Gemakkelijk in gebruik: Dankzij de stickvorm breng je de oogschaduw direct op het ooglid aan. Blend met je vingers voor een natuurlijke look of bouw de kleur op voor meer intensiteit.  Of gebruik de Crease borstel om zachter te blenden.

Lange houdbaarheid: De formule blijft de hele dag zitten zonder te vervagen.
Huidvriendelijk: Verrijkt met verzorgende ingrediënten zoals ceramiden, vitamine C en jojoba-olie, die helpen de huid te hydrateren en fijne lijntjes te verminderen.

Bekijk hieronder mijn YouTube-video waarin ik laat zien hoe eenvoudig het is om met deze sticks te werken. Of je nu een subtiele dagelijkse look wilt of een glamoureuze avondmake-up, met de Jane Iredale ColorLuxe oogschaduwsticks is alles mogelijk!

 

Wil je deze zelf graag testen of wil je er meteen mee aan de slag gaan? Kom op woe- of za namiddag tussen 13u en 17u langs. Dan is de winkel open zonder afspraak.  Of ga naar onze WEBSHOP en bestel ze en ga er meteen mee aan de slag.

Veel make-up plezier!

Groetjes

Anja