Huidverzorgingsproducten voor mannen

Bij Good2B werken we vanuit een totaalconcept. Door je huid niet enkel van binnenuit (met onze huidsupplementen) maar ook van buitenuit te voeden met onze huidverzorgingsproducten bereik je op korte termijn de mooiste resultaten.

Als je van auto’s houdt, weet je dat onderhoud belangrijk is. Je wagen was je ook niet alleen met water maar met een reiniger die geschikt is voor je auto en die de lak niet aantast.  Lijkt het dan niet logisch dat je je huid ook met producten verzorgt die reinigen en voeden? Verzorg je huid altijd met producten aangepast aan jouw huidtype/conditie.  De meeste huidproblemen worden veroorzaakt doordat je zelf je huid beschadigt.

Voor de mannenhuid heb ik bewust gekozen voor MEN3, Skin By Dings en Environ omdat dit eerlijke merken zijn, die doen wat ze beloven.  Ze zijn wetenschappelijk onderbouwd en verzorgen je huid op een zo puur mogelijke manier.

MEN3 (Man – Mannelijk² – Mannelijkst³)

MEN³ is een luxueus scheergamma voor de zelfbewuste premium man die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien.
MEN³ maakt van het scheerritueel een zintuiglijke sensatie; van het opschuimen van de zeep tot het uitgesproken mannelijke parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber.
MEN³ werd voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden – zoals eczeem, dermatitis en psoriasis – en is op basis van extreem zuivere basisproducten, zonder alcohol, minerale oliën of parabenen. Uiteraard kunnen ze ook gebruikt worden door elke man die zich met kwaliteitsproducten wil scheren en /of toekomstige huid- en baardproblemen wil vermijden.

Niet alleen je huid, ook de natuur wordt blij van deze Belgische producten. Katleen Vrombaut (de topvrouw achter MEN³) ziet er nauw op toe dat alle ingrediënten 100% zuiver, hypoallergeen en biologisch zijn.

SKIN BY DINGS

Verder werken we ook met zonbeschermingsproducten van Skin By Dings. Je hebt voortaan geen enkel excuus meer: insmeren die huid. Ja, ook wanneer de zon niet schijnt.

Het zou intussen duidelijk moeten zijn: de zon is schadelijk voor je huid. Smeren, smeren, en nog eens smeren is de enige oplossing, al nodigen veel zonnebrandcrèmes niet meteen uit om daar werk van te maken. Word ook jij tegengehouden door de witte waas op je gelaat, het porieverstoppende effect of de vette formule? Daar hebben wij voor jou de oplossing.

Het gamma van Skin By Dings bestaat uit 4 zonneproducten die je het hele jaar door bescherming bieden tegen de zon: een moisturizer met SPF 30 voor elke dag, een face mist en een body mist met SPF 30 die beschermen tegen UVA, UVB, pollutie en blauw licht, en tenslotte een body- en gezichtslotion met SPF 50+.

Niet alleen je huid, ook de natuur wordt blij van deze Belgische producten. Ciska Dings (de topvrouw achter Skin By Dings) ziet er nauw op toe dat alle ingrediënten hypoallergeen zijn, vegan én milieuvriendelijk.

De mists bevatten bijvoorbeeld geen drijfgas en de ingrediënten zijn voor 80% van natuurlijke oorsprong. De lotion met SPF 50+ is geschikt voor de hele familie (zelfs baby’s), je hebt dus voortaan maar één zonnemelk meer nodig op vakantie.