Een natuurlijk bruin kleurtje zonder zon

Een heerlijk sunkissed kleurtje… zalig toch.  Vooral als je weet dat het ook veilig kan. Met de self tanningproducten (bruinen zonder zon) van MARC INBANE krijgt je huid een mooi getinte teint. Ze zijn geschikt voor mannen en vrouwen die houden van een natuurlijk ogende zomerse teint.

  Zelfbruiners schrikken je misschien een beetje af.  Zeker als je ziet dat president Tr..mp vaak net een wortel lijkt. Ik weet niet welke producten hij gebruikt maar dit worteleffect wil je beslist niet. Dat heb je dus NIET met de self tanningproducten van Marc Inbane.  Ook de typische geur die sommige zelfbruiners hebben, wil je absoluut vermijden.  Ook daar zit je goed.  De producten van Marc Inbane geven je niet alleen een gezond en fris gevoel, maar zijn ook gezond voor je lijf en voor de wereld. Alle producten van Marc Inbane zijn op basis van pure en natuurlijke ingrediënten (dus zonder conserveermiddelen en microplastics), dermatologisch getest, hypoallergeen, cruelty-free en veganistisch.

Ontdek hier alles over bruinen zonder zon

Wanneer je je zelfbruiner aanbrengt maakt niet echt uit. Het is wel belangrijk dat je voldoende tijd neemt, zodat je zelfbruiner kan “drogen”.  Breng het dus zeker niet aan nét voor je in bed kruipt of je kleren aantrekt.  Om het drogingsproces te versnellen, gebruik je best een haardroger.

Welke zelfbruiner je kiest hangt af van het gewenste resultaat.

Voor het gelaat adviseer ik je graag onze Perle de Soleil. Dit zijn bruiningsdruppels die je eenvoudig mengt (in je handen) met je favoriete dagcrème of zonnecrème. Deze geven een naturelle, gezonde gloed.  Wil je liever een stralende zonovergoten teint? Dan kies je voor de Tanning Spray of Mousse die je aanbrengt met de daarvoor ontwikkelde borstels (Powder brush of Kabuki Brush)

 

Voor het lichaam kun je kiezen tussen de Natural Tanning Mousse of Spray. Voor een mooie, egaal resultaat breng je deze aan met de tanning handschoen. De mousse is vooral geliefd vanwege haar verzorgende werking dankzij het hyaluronzuur en bezorgt je tot 7 dagen een egale zongebruinde teint.  De spray bevat plantaardige, voedende en pure ingrediënten die je tot 5 dagen een zomerse teint bezorgt.

Scrub zeker een dag op voorhand je gelaat (Black exfoliator) of lichaam (Exfoliating Mitt icm Wash Foam).  Scrubben voor het tannen maakt je huid glad en zorgt voor een gelijkmatig resultaat en een langer behoud van je zomerse teint.

Scheer of wax je je benen? Doe dit dan minstens de dag voordat je een zelfbruiner gebruikt.

De tanning druppels (perle de soleil) voor het gelaat houden tot ongeveer 3 dagen.  Afhankelijk van het gewenst resultaat kun je dit dus enkele dagen na elkaar gebruiken of de hoeveelheid druppels die je mengt met je moisturizer aanpassen.

De tanning spray en mousse voor het lichaam geniet je 5 tot 9 dagen van een zongetint kleurtje.

Marc Inbane heeft ook volgende producten in hun gamma

  • Producten die je huid voorbereiden op de tanning: Black Exfoliator, Exfoliating Mitt (scrubhandschoen) en Shower Foam (douche gel)
  • Tools om de tanningproducten mee aan te brengen: Powder brush, Kabuki Brush en the Glove (handschoen)
  • 2 Vochtregulerende dagcrèmes met Bronzyl: La Hydratan (dagcrème) en Le Teint (gekleurde dagcrème, BB)
  • Heerlijk geurende kaarsen