MEN3 (Man – Mannelijk² – Mannelijkst³)

MEN³ is een luxueus scheergamma voor de zelfbewuste premium man die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien.
MEN³ maakt van het scheerritueel een zintuiglijke sensatie; van het opschuimen van de zeep tot het uitgesproken mannelijke parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber.
MEN³ werd voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden – zoals eczeem, dermatitis en psoriasis – en is op basis van extreem zuivere basisproducten, zonder alcohol, minerale oliën of parabenen. Uiteraard kunnen ze ook gebruikt worden door elke man die zich met kwaliteitsproducten wil scheren en /of toekomstige huid- en baardproblemen wil vermijden.

Niet alleen je huid, ook de natuur wordt blij van deze Belgische producten. Katleen Vrombaut (de topvrouw achter MEN3) ziet er nauw op toe dat alle ingrediënten 100% zuiver, hypoallergeen en biologisch zijn.

Ontdek hier meer over deze scheerproducten

Alle ingrediënten in de MEN³ producten werden zorgvuldig geselecteerd omwille van de wetenschappelijke bewezen resultaten. De formules van MEN ³ zijn 100% zuiver, biologisch en hypoallergeen.  Daarom gebruiken we geen ingrediënten als parabenen, minerale oliën, natrium lauryl sulfaat, …

Conserveermiddelen zijn afwezig of tot een minimum herleid. Dit is mogelijk omdat de verpakking ( het 5-lagig zwarte glas)  op een natuurlijke manier kiemen en bacteriën buiten houdt.

De subtiel aantrekkelijke MEN³ – geur is bovendien het eerste 99.9% hypoallergeen en afkomstig uit het meest gerenommeerde parfumlabo ter wereld.

MEN³ producten zijn niet getest op dieren. De MEN³ scheerborstel is vervaardigd uit de manen van een zwart raspaard en is kwalitatief vergelijkbaar met het prijzige silvertip dassenhaar.

Met de juiste aanpak scheert MEN³ niet enkel gladder zonder irritatie, de baard blijft ook veel langer weg!

MEN³ heeft een genezende werking bij eczeem, jeuk, baardroos, droge schilfers, seborroïsch dermatitis en werkt kalmerend bij psoriasis.