Heb je een gevoelige huid? En wil je die graag minder gevoelig maken? Dat kan!

50% van de vrouwen en mannen hebben een gevoelige huid

Een gevoelige huid komt meer voor dan je denkt. Meer dan 50% van de vrouwen en mannen ervaren enige vorm van een gevoelige huid. En daar spelen heel wat factoren een rol in. We leven in een drukke en soms best wel stressvolle wereld. Leven in het nieuwe normaal staat gewoon onder druk. We hebben weinig tijd, staan constant in verbinding met digitale apparaten en zijn blootgesteld aan heel veel stress en stadsvervuiling zowel binnen als buiten.

Vervuilende stoffen

Het is bewezen dat uitlaatgassen van voertuigen, sigarettenrook, fijnstof, zware metalen, schadelijke chemische en andere vervuilende stoffen, gecombineerd met ultraviolet en blauwe licht en infraroodstraling schadelijke gevolgen hebben op de huid. Bij contact met de huid creëren vervuilende stoffen vrije radicalen. Dat leidt dan weer tot toenemende tekenen van een gevoelige huid, vroegtijdige huid veroudering, het verkleuring, een droge, doffe en ruwe huid.

De schoonheid van je huid hangt af van de gezondheid van je huid

Het gezond houden van je huid en het versterken van de veerkracht en van het natuurlijk vermogen van de huid om zichzelf te beschermen, wordt voor veel mensen meer en meer belangrijk. Een studie toonde zelfs aan dat 73% van de consument gelooft dat de schoonheid van je huid afhangt van de gezondheid van je huid.

Wat Environ zo bijzonder maakt

En laat nu net dat zijn waar Environ al 30 jaar naar streeft. Een gezonde huid is een mooie huid en een mooie huid is een gezonde huid en dát is al 30 jaar het doel van een Environ. Trouwens, Environ werd net voor het 4de jaar op rij, door het prestigieuze “Aesthetic Everything”, uitgeroepen tot beste huidverzorgingslijn voor medische en esthetische huidverbetering. Ze kregen zelfs de “Decade Award” voor de voorbije 10 jaar en daar zijn we in Mechelen enorm fier op.
Environ is ook echt pionier in het verbeteren van de gezondheid van de huid en het gezond houden van de huid. Aangezien Environ daar natuurlijk ook pionier in wil blijven, kunnen we voortaan ook de gezondheid van onze huid beschermen, versterken en herstellen mbt milieuvervuiling.

 

Twee revolutionaire anti-vervuilingsinnovaties 

En daarom stel ik jullie graag twee revolutionaire nieuwe antivervuilingsinnovaties van Environ voor.
Ze zullen dus enerzijds onze huid beschermen, daarnaast de weerstand van de huid verhogen en ten slotte de huid minder gevoelig maken.

Anti-Pollution Spritz 

De Anti-Pollution Spritz is een licht onzichtbaar, ademend “schild” op de huid en biedt volledige bescherming tegen vervuiling en dus ook tegen blauw licht (van je smartphone, pc, etc). Dit dankzij een wetenschappelijk geperfectioneerde mix van ingrediënten en uiterst krachtige antioxidanten.

Hoe te gebruiken? Na je volledige dagverzorging, dus na je zonbescherming, sluit je even je ogen en spray je over je gelaat. Je kan het meerdere keren per dag gebruiken, ook over je make-up.

Prijs: €39

Spritz bestellen

 

Anti-Pollution Masque

Het Anti-Pollution Masque is een krachtig zuiverend masker op basis van Japanse houtskool en plantaardige ingrediënten, dat ook een verzachtend en verkoelend effect heeft.
Het zal in eerste instantie de onzuiverheden die het gevolg zijn van de vervuiling in de omgeving absorberen maar tegelijkertijd ook onze huid normaliseren en hydrateren en eventuele puistjes behandelen.
Het resultaat is niet alleen een gezonde huid maar een huid die opnieuw gerevitaliseerd is en er heel fris uitziet.

Hoe te gebruiken? Je brengt het masker aan in een dun tot matig laagje, op een gereinigde en getonifieerde huid aan en laat het 20 minuten drogen. Het is een heel actief zuiverend masker dus het kan zijn dat je het even voelt prikken. Dat prikkelend gevoel duurt geen 20min maar stopt wanneer het droog is.
Heel belangrijk is dat je het daarna met water emulgeert zodat het masker echt weer oplost. Dan spoel je het af met lauw water, dep je je huid droog en breng je vervolgens je serum en/of je viraminecrème aan. Je gebruikt het masker best ‘s avonds, 2 tot 3 keer per week.

Prijs: € 45

Masque bestellen

 

Dit zijn dus echt twee revolutionaire antivervuilingsinnovaties van Environ, gericht op de preventie, het herstel en het versterken van de natuurlijke veerkracht van de huid om zichzelf te beschermen.

Heb je vragen, aarzel niet me te contacteren.

Groetjes,
Anja
????

 

Laat een berichtje achter