Een stralende make-up look in 5 minuten?

Yes, dat kan zeker! Het lukt misschien niet van de eerste keer, maar ik garandeer je dat je na wat oefening de volgende stappen in 5 minuten voor elkaar krijgt.

Voor je je tools erbij neemt, even een boodschap van algemeen nut: Gebruik producten die je huid laten ademen en die de werking van je huidverbeterende producten ondersteunen.

Gebruik je minerale make-up, zoals jane iredale, dan zit je helemaal goed. Al dien je natuurlijk wel eens de houdbaarheid van je producten te bekijken. Is je (vloeibare) foundation ouder dan 1 jaar of je mascara ouder dan 6 maanden, dan is het zeker een goed idee om deze te vervangen.
De poeder foundations van jane iredale hebben geen vervaldatum, dus daar zit je goed.

Make-up tas nagekeken? Dan is het tijd om in actie te schieten. Hier komt de 5 Minuten make-up Look!

Maar wat zijn nu je onmisbare make-up essentials om in 5 minuten alles voor elkaar te krijgen?

De basis van een stralende huid

Er is niets zo belangrijk dan een gezonde huid. Daarom zien wij bij Good2B make-up als een laatste stap, na je huidverbeterende verzorging en gaat de focus in eerste instantie naar extra bescherming van je huid.

Dat doe je met een hydraterende primer, minerale foundation en een hydratatie spray. Ook wel bekend als de Power of 3. Deze 3 stappen vormen de basis van elke stralende make-up.

Heb je in de ochtend amper tijd? Gebruik dan de jane iredale Pure Pressed foundation. Deze foundation is zo handig in gebruik dat je niet meer dan 2 minuten nodig hebt om hem aan te brengen. Een lange houdbaarheid van je make-up garandeer je door een hydratatie spray te gebruiken. Zo kunnen de mineralen goed hechten aan je huid en maak jij je make-up waterproof.

TOOLS: Smooth Affair Illuminating Glow Face Primer, Pure Pressed foundation, Handi Brush & Pommisst Hydration Spray

HOE AANBRENGEN?
Neem wat primer in je handen of op de Blending/contouring brush en verdeel het gelijkmatig over je gelaat.
Neem je Handi penseel en ga met een cirkelvormige beweging doorheen je foundation.
Breng daarna in korte neerwaartse stroken de foundation op je gelaat aan.
Neem je Hydratatie spray en houd je arm in een hoek van 90 graden. Spray enkele keren over je gelaat.

Kleur aan je make-up toevoegen

Eens je basis klaar is, wil je graag wat kleur toevoegen. Laat de blush en lipstick maar komen. Ik maak het graag voor je gemakkelijk en adviseer je in een 5 minuten make-up de Glow Time Blush Sticks van jane iredale. Deze kan je perfect met je vingers aanbrengen.

Als lipstick ga je voor de 5 minuten look best voor een lipverzorging met een kleurtje, zoals de Lipdrink van jane iredale. Dit is een intens verzorgende en herstellende lippenbalsem met fysische zonbescherming SPF 15.

Heb je tijdens de koudere maanden sneller last van gebarsten lippen? Dan wil je zeker de gloednieuwe jane iredale Hyaluronic Lipgloss leren kennen. Deze lipgloss, die aanvoelt als een lipverzorging, gaat je lippen hydrateren, zachtjes exfoliëren en opvullen.

TOOLS: Je vingers, Glow Time Blush Stick, je favoriete lipstick

HOE AANBRENGEN? SMILE, breng wat product aan op de appeltjes van je wangen en vervaag naar de buitenkant toe. Heb je nog wat product op je vingers, dan kan je deze even op je oogleden aanbrengen. 2 vliegen in 1 klap ;).

Wenkbrauwen en Mascara: De finishing Touch

Wenkbrauwen vormen het kader van je gelaat en daarom wil je ze bij elke look aanzetten. Ook bij een 5 minuten make-up! Maak het je gemakkelijk en neem een wenkbrauw gel met een kleurtje. Je hoeft voor deze look zeker geen perfecte wenkbrauw te tekenen. Less is more!

Als laatste stap breng je nog even je favoriete mascara aan, zoals de Longest Lash Mascara van jane iredale.

TOOLS: wenkbrauw gel, mascara

HOE AANBRENGEN? Je draait de wenkbrauwgel open, trekt het borsteltje eruit en strijkt hem door je wenkbrauw.

Ik zet nog even alle stappen voor je 5 minuten look op een rij:

  • Breng poeder foundation over je hele gelaat aan en Spray
  • Smile en breng op de appeltjes van je wangen blush aan
  • A little lipstick goes a long way
  • Strijk je wenkbrauwgel doorheen je wenkbrauwen
  • Breng mascara aan

Wil jij leren hoe jij je in 5 minuten kan opmaken? Je ontdekt het in onze gloednieuwe Make-up workshop.

Wil jij weten hoe je als 40-plusser jezelf mooi en elegant opmaakt? Volg dan zeker onze live Make-up Webinar op donderdag 25/11 om 19u.

KLIK HIER ALS JE ER GRAAG BIJ BENT !

Veel liefs,

Anja