Collageen Elixir

Collagen Elixir, je collageen drankje voor een stralende huid

Collagen Elixir is een hoogwaardig en smaakvol collageendrankje dat vijf gram hoogwaardige marine collageen, biotine, zink, vitamine C en een  plantaardige blend  bevat om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

 


Dit Collageen Elixir heeft een aangetoonde positieve werking op:

  • fijne lijntjes en rimpeltjes
  • elasticiteit en textuur
  • gezondere uitstraling en glow
  • versteviging van de huid
  • pigmentatie
  • sterkere nagels en gezond haar
  • ondersteuning voor de gewrichten en spieren
  • stimuleren van je eigen collageenproductie

Marina collageen is de beste vorm.  Collageen gaat oxideren als het in contact komt met lucht! Daarom zit het collageen elixir van Isagenix verpakt in glazen flesjes en niet in plastic! Drink elke ochtend één flesje dat fris uit de koelkast komt, en geniet van een stralend resultaat.

Uiteraard blijft een goede huidverzorging, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl essentieel voor het behouden van een mooie huid. De collageen drankjes van zijn dan ook vooral bedoeld als extra aanvulling om je collageen van binnenuit te boosten.

 

INGREDIËNTEN EN VOEDINGSWAARDEN
  • 5 gram marine collageenpeptiden
   Collageen ondersteunt een stralende, jeugdige uitstraling.
  • Stralende biotine en zink
   Een fantastische boost ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels
  • Vitamine C
   Krachtig antioxidant om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen
  • Eeuwenoude botanische blend
   Kalmerende kamille, hydraterend aloë vera en voedende goji- en acerolabessen.
  • 0 gram toegevoegde suiker
   Natuurlijk zoet. Verrijkt met wilde bessen en een vleugje botanische kruiden.

*soja-, gluten- en zuivelvrij

Goed voor jou, goed voor de planeet. Collageen van verantwoorde herkomst en 100% recycleerbare verpakking die is gemaakt in een CO2-neutrale fabriek.
Helemaal natuurlijk. Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen.

Bekijk de voedingswaarden
Dosering

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Bij de opstart adviseren we gedurende 14 dagen tot 1 maand, 2 flesjes per dag. 1 ‘s morgens en 1 ‘s avonds.  Zet de flesjes in je koelkast.

Studies tonen aan dat 5 gram collageenpeptiden aanbevolen wordt om de beste resultaten te bekomen. 1 flesje collageen elixir bevat 5 gram. Om je huid extra te boosten van bij de start drink je dus 2 x 5 gram collagen elixir per dag.

Daarna kun je het effect behouden door dagelijks 1 flesje te drinken.

Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijd.  Een gezonde leefstijl blijft dus belangrijk.

Als je zwanger bent of medicijnen op recept neem, overleg dan altijd eerst met je arts.

Het elixir flesje komt in een kuur van 60 flesje. Je neemt het flesje 1x per dag s’ochtends fris uit de koelkast. (Eerste 14 dagen tot een maand neem je ook ‘s avonds een flesje collagen elixir om je collageen aanmaak intens te boosten bij het begin v/d kuur)

Ontdek de resultaten in het fotoboek hieronder
Dat wil ik ook

De resultaten* zijn die van Isagenix-klanten die 1 tot 2 flesjes Collageen Elixir per dag gebruikten icm hun gebruikelijke huidverzorgingsproducten. In een voorstudie zagen de deelnemers hun huid verbeteren gedurende de eerste 30 dagen.

 • 93% merkte een verbetering van de hydratatie van de huid op
 • 92% zei dat hun huid gezonder aanvoelde
 • 88% merkte een verbetering van de helderheid van de huid op
 • 91% rapporteerde een jeugdigere teint
 • 83% merkte een verbetering van de stevigheid van de huid op
 • 90% merkte een stralendere huid op

*Individuele resultaten kunnen variëren. Statistieken zijn gebaseerd op een onderzoek onder 113 deelnemers die Isagenix Collagen Elixir gedurende 30 dagen achtereenvolgens gebruikten zonder cosmetische tussenkomst of andere bekende wijzigingen aan hun reguliere huidverzorgingsproducten. De deelnemers aan het onderzoek waren Isagenix Independent Associates, die in aanmerking komen voor een commissie voor de verkoop van Isagenix-producten.

* Isagenix-producten zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Beauty Afterglow Bundel van 60 flesjes bestellen
(€ 215,79 voor 60 flesjes + € 5,25 verzendingskost)
Ik wil het Ultra Pakket van 60 flesjes bestellen

Deze flesjes kun je niet via onze Good2B webshop bestellen maar rechtstreeks bij de firma Isagenix via de knop hierboven. Daar maak je je account aan en je bestelling wordt binnen de 3-4 werkdagen aan huis geleverd.

Veelgestelde vragen Collagen Elixir

Collageen is de belangrijkste structurele component van je huid. Collageen zorgt – samen met elastine – voor de stevigheid van je huid. Het doet denken aan een panty die je goed in de lengte kunt uitrekken. Lees er HIER alles over

Collagen Elixir is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel. Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

* Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar en een normale huid. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid

Het marine-collageen in Collageen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Er zijn vele soorten collageen. Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden. Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marine-collageen bestaat voor het grootste deel uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

Collageen Elixir wordt aanbevolen voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

Hoewel Collageen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Wij raden je aan om gedurende minstens 14 dagen tot 1 maand elke dag twee dosissen Collageen Elixir te nemen. Daarna neem je elke dag 1 flesje om de resultaten te behouden en te verbeteren. Of je dit ‘s morgens of ‘s avonds neemt maakt niet uit. Je gebruikt het wanneer het voor jou het best past.

Nee, Collagen Elixir is niet geschikt voor mensen met een visallergie.